Garmin-Sharp en Brand New Balance breiden samenwerking uit

Van de Blog

NewBalanceGarminSharp

Garmin-Sharp en Brand New Balance breiden samenwerking uit

Garmin-Sharp-kit-2014Schoenenfabrikant New Balance heeft het sponsorschap van wielerploeg Garmin-Sharp uitgebreid. Vanaf dit jaar is New Balance de enige non-wielerkleding sponsor van de professionele World Tour Wielerploeg uit Amerika. Het logo van de schoenenfabrikant wordt toegevoegd aan de tenues.

New Balance is al drie jaar de officiële non-wielerschoenensponsor van Team Garmin-Sharp. In Nederland is het bedrijf (oorspronkelijk rond 1900 opgericht in Boston) voornamelijk bekend als schoenmerk voor hardlopers en wandelaars. Ondersteunende, maar tegenwoordig bovenal trendy schoenen en sneakers. Niet verbazend, want het merk begon ooit als fabrikant van inlegzolen. Nu wordt naast schoenen ook de kleding van het merk exclusief aan het sponsorschap toegevoegd. Hierbij gaat het om poloshirts, t-shirts, hoodies en trainingspakken.

Volgens de New Balance CEO Rob DeMartini blijven de kledingfabrikant en Team Garmin-Sharp hun passie en inspiratie delen. “Als één van de meest getalenteerde en meestbesproken teams uit de wielerwereld van afgelopen jaar breiden we onze succesvolle relatie met Team Garmin-Sharp graag uit”, zegt hij.

New-Balance-Shoe-Garmin-Sharp

Voor Team Garmin-Sharp rijden dit jaar weer toprenners als Tyler Farrar, Ryder Hesjedal en Daniel Martin. Verder kent het team eveneens vijf Nederlandse renners, waaronder Thomas Dekker, Sebastian Langeveld en Tom-Jelte Slagter. Vanuit het wielrenkamp is CEO Jonathan Vaughters van Team Garmin-Sharp ook tevreden over de samenwerking. “We waren vereerd dat de argyle 890 hardloopschoen (speciaal voor Garmin-Sharpfans) zo goed werd ontvangen. Ook dit jaar willen we samen weer kleding maken die zowel renners als fans bij elkaar brengen.” In juni moet de nieuwe 890v4 schoen in gelimiteerde oplage over winkels uit de hele wereld worden verspreid.

NewBalanceGarminSharp